Gustaw78, a nowa Moto X ? Oglądałeś ?
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
nie do końca zależy to od użytego procesora - bo np. taki ZUK Z1 (lenovo) na snapdragonie 801 obsługuje tylko bandy 1 3 i 7Zamieszczone przez Sebastian_M26Oneplus x obsługuje lte800, czyli band20, bo jest na snapdragon 801
zamówione przeze mnie xiaomi mi4c to też snapdragon, tylko że 808, i też tylko bandy 1 3 i 7
co do części zamiennych - akurat xiaomi ma serwis we wrocku. ponadto po zabawach z miesięcznym czekaniem na poprzednio wspomnianego letv tym razem zakupiłem w polskiej firmie, legalnie z paragonem - w razie problemów na pewno do nich uderzę w kwestiach gwarancyjnych
Komentarz
-
-
Tak z innej beczki. Mial ktos moze do czynienia z telefonami Asus ZD55KL lub ZE601KL. Wydaja sie byc tansza alternatywa dla iPhona i Samsunga?Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
Octavia http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87045
Seicento http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461776#1461776
Komentarz
-
-
Mr0czny, Jak Ci nie zależy na slocie na karty ( z tego co widzę to nie) Pomyśl nad MI5 które ma być (miało być w grudniu)"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
micrusec, ja mam G3 pół roku i jestem zadowolony.
Jeżeli masz niebrandowaną wersję to możesz już andka 6.0 zapodać.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
A skąd ? Kupiłem bez brandu i na razie poprzez Centrum aktualizacji nie widzę Anroid 6.0Zamieszczone przez mamaj12Jeżeli masz niebrandowaną wersję to możesz już andka 6.0 zapodać.
EDIT : Doczytałem : http://pclab.pl/news67715.html
EDIT : Niestety u mnie się nie da, wyskakuje mi takie okno.
Może dlatego że kiedyś pytając LG o mój aparat odpisali Mi "Uprzejmie informujemy, iż zarejestrowany przez Pana telefon o numerze IMEI .......... to oryginalny LG G3 przeznaczony na rynek Szwedzki."
Komentarz
-
-
To jedyny komunikat? Bo u mnie wyskoczył, że telefon posiada aktualne oprogramowanie.
A spróbuj przez - LGMobile Support tool (http://www.lg.com/pl/wsparcie-telefo...orkowych/lg-G3)
A zapewne lipa przez to, że tel ze Szwecji.
Niestety aktualnie jest "problem" bo kupując telefon nie wiesz skąd on jest.
Ja też kupiłem na wolnym rynku nówkę, na FV, a trafił mi się brandowany, ale już odpuściłem wymianę, bo w LG powiedzieli, że nie będzie problemu z gwarancją.
Brat natomiast jak oddał na gwarancję Z1 to napisali mu, że naprawa podlega gwarancji, ale musi dostarczyć pierwszą FV zakupu z Niemczech.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Z tym akurat się nie mogę zgodzić - przesiadłem się na P8 z samsungowego amoleda i wcale nie uważam, żeby miał on ekran wyblakły. Wyświetla po prostu żywe, naturalne kolory i wg mnie jest jak najbardziej ok. Może coś było w tym P8, którego oglądałeś w ustawieniach poczarowane?Zamieszczone przez BADYLA ja w środę bawiłem się Huawei P8, LG g3 i HTC M8s. Z tej trójki najbardziej przypasił mi HTC. P8 mnie zawiódł bo strasznie blade kolory...no to w moim przypadku na prowadzenie wyszedł właśnie HTC M8s.
Komentarz
-
-
skoro masz to testuj testujZamieszczone przez micrusecA co powiesz o LG G3 BADYL skoro testowałeś ?
Pytam bo świeżo co zakupiłem owy telefon, i jak na razie jest OK.
z LG G3 w sumie wszystko było ok...może ciut za duży ten 5.5 choć wielkość ramek niweluje wielkość telefonu.
Jakiś czas temu chorowałem właśnie na LG G3 ale facet z media mi powiedział, że ten model tel. ma problem z wyświetlaczem. Lubi przestać działać lub tracić kolory czy coś...więc się trochę przestraszyłem. Przeszukam neta co na ten temat ludzie wypisują
ale w dłoni super przypasował mi właśnie ten HTC M8s + fajne żywe kolory...wogóle fajny choć wielkość tylko 5.0 (chciałbym 5.2) a dodatkowo przyciski funkcyjne wyświetlają się na ekranie co dodatkowo pomniejsza przestrzeń użytkowania.
W maju chcę przedłużyć umowę lub przenieść numer...może do tego czasu coś fajnego jeszcze wyjdzie
[/b]
[ Dodano: Pon 04 Sty, 16 20:46 ]
tomekjmopl, może mnie się tylko tak wydaje, ale koleżanka z pracy jakoś na drugi dzień pochwaliła się P8 i trochę się nim pobawiłem...niestety wrażenie kolorów pozostało :| stąd odpuszczam P8 chyba że w maju dadzą mi go za 1zł :P
Komentarz
-
-
Dokładnie odpowiedź LG :Zamieszczone przez mamaj12A zapewne lipa przez to, że tel ze Szwecji.
Uprzejmie informujemy, iż aktualizacja Marshmallow dla LG G3 została udostępniona przez PC Suite dla egzemplarzy niebrandowanych z polskiego rynku. Aktualizacja nie jest dostępna na egzemplarze, które przeznaczone były na rynki inne niż polski.
Dokładnie, sprzedawca nie poinformował mnie, wiem tylko że papiery są OK a że z innego rynku to trudno.Zamieszczone przez mamaj12Niestety aktualnie jest "problem" bo kupując telefon nie wiesz skąd on jest.
Komentarz
-
-
sory dopiero zobaczyłem, że mnie wywołałeś do tablicy.Zamieszczone przez BADYLblackrs, możesz napisać coś na temat baterii? ile trzyma?
U mnie trzyma 3-4 dni, ale ja mało używam telefonu. Przy bardzo dużym używaniu cały dzień pewnie pociagnie.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Uparłem sie na telefon z systemem Windows, bo nie lubie Androida.
W weekend w centrum handlowym wszedlem do sklepu Playa i o malo co nie przedluzylem umowy biorac nowy telefon Microsoft Lumia 550... mieli akurat bialy - ladny... i juz ma Windows 10, na ktore wlasnie czekalem. Ale cos mnie tknelo i jednak nie przedluzylem umowy.
W domu sobie zaczalem szukac jakis testow tego telefonu, jest malo bo to nowosc... ale chyba najlepszy test to:
Microsoft Lumia 550 jest jednym z bardziej przystępnych cenowo smartfonów. Czy jednak rzeczywiście warto się nią zainteresować?
no wiec telefon - zolw... czyli pewnie by w pewnym momencie nie przezyl spotkania z moja niecierpliwoscia.
Okazuje sie, ze chyba nie uda mi sie na razie zmienic telefonu na model z Windowsem 10... bo po prostu takiego telefonu ciagle nie ma co by dziala normalnie. Jest teraz kolejna nowosc Lumia 950 - ale duuuzo drozsza a poza tym w Niemczech czy we Francji zaprzestali na razie jej sprzedazy bo cos tam z nia jest tez nie tak...
A telefonu z Androidem nie kupie... :P
Komentarz
-
-
Niestety WM10 na razie nie dopracowany. Zapodaj L640 lub 640xl z WM8.1 i będziesz happy.Zamieszczone przez marlej108Okazuje sie, ze chyba nie uda mi sie na razie zmienic telefonu na model z Windowsem 10... bo po prostu takiego telefonu ciagle nie ma co by dziala normalnie. Jest teraz kolejna nowosc Lumia 950 - ale duuuzo drozsza a poza tym w Niemczech czy we Francji zaprzestali na razie jej sprzedazy bo cos tam z nia jest tez nie tak...
A telefonu z Androidem nie kupie... :P2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Na komputery win10 jest jeszcze nie dopracowany a tobie się marzy aby na telefon śmigał płynnie.Zamieszczone przez marlej108Uparłem sie na telefon z systemem Windows, bo nie lubie Androida.
W weekend w centrum handlowym wszedlem do sklepu Playa i o malo co nie przedluzylem umowy biorac nowy telefon Microsoft Lumia 550... mieli akurat bialy - ladny... i juz ma Windows 10, na ktore wlasnie czekalem. Ale cos mnie tknelo i jednak nie przedluzylem umowy.
W domu sobie zaczalem szukac jakis testow tego telefonu, jest malo bo to nowosc... ale chyba najlepszy test to:
Microsoft Lumia 550 jest jednym z bardziej przystępnych cenowo smartfonów. Czy jednak rzeczywiście warto się nią zainteresować?
no wiec telefon - zolw... czyli pewnie by w pewnym momencie nie przezyl spotkania z moja niecierpliwoscia.
Okazuje sie, ze chyba nie uda mi sie na razie zmienic telefonu na model z Windowsem 10... bo po prostu takiego telefonu ciagle nie ma co by dziala normalnie. Jest teraz kolejna nowosc Lumia 950 - ale duuuzo drozsza a poza tym w Niemczech czy we Francji zaprzestali na razie jej sprzedazy bo cos tam z nia jest tez nie tak...
A telefonu z Androidem nie kupie... :P
Komentarz
-
-
No wiec moze jutro sie skonczy na tym:Zamieszczone przez ruwadoA 640 lub 640 XL? Przynajmniej 8.1 jest dopracowany.
Microsoft Lumia 640 LTE to jedna z ciekawszych propozycji, jeśli chodzi o smartfony z Windowsem. Czy warto go kupić, zamiast np. Asusa Zenfone 5 czy Moto G?
wk...wia mnie tylko PLAY ze mimo tego iz jestem praktycznie od poczatku ich klientem to nie ma zadnych bonusow dla starych klientow i jestem traktowany jak przyslowiowy czlowiek z ulicy.
taryfa wychodzi mi wtedy 69,99 zl miesiecznie przez 24 miesiace...
Komentarz
-
Komentarz